Gas, water en loodgieterswerkzaamheden

De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn onder andere:
  • Aanleg/reparatie water- en gasleidingen vanaf invoerpunt (meestal de meterkast) naar afnamepunten in de woning of gebruikersruimtes.
  • Vervanging van oude waterleidingen door koperen of kunststof leidingen.
  • Leveren en aansluiten van een waterontharder.
  • Aanleggen van riolering naar rioolaansluitpunten (bv. keuken, badkamer, toilet en regenwaterafvoerpunten).
  • Aanleggen infiltratiesystemen of regenwaterhergebruik systemen.

CV-installatie
U kunt bij ons terecht voor alle zaken met betrekking tot het verwarmen van uw woning of bedrijf. Diverse soorten ketels en warmtepompen (zowel verwarmen als koelen) kunnen wij voor u leveren en installeren, zodat u verzekerd bent van de juiste toepassing voor uw persoonlijke situatie. En om de juiste keuze te maken nemen wij de tijd voor u en komen vrijblijvend langs om uw wensen en woonsituatie te bepalen.
Ook voor (design)radiatoren en vloerverwarming bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons totaalpakket aan verwarmen zit u er lekker warmpjes bij. Alles om het in huis comfortabel te maken.


Ventilatie
Aanleggen en onderhoud van uw mechanische ventilatie of wtw-installatie.


Waterontharders
Kalk kan voor veel ongemak zorgen: aanslag op sanitair, verstopte apparatuur, verkalkte leidingen en verwarmingsapparatuur. Met een waterontharder bent u daar in één keer vanaf en bespaart u gelijkertijd tijd en geld. Zacht water verlengt bovendien de levensduur van uw apparaten en voorkomt storingen